De officiële clubsite

FLASH-ON

FLASH-ON: Bart Goossens

MIJN, NU REEDS 5 JAAR GELEDEN OVERLEDEN, VADER IS STEEDS MIJN GROTE MOTIVATOR GEWEEST

Blijkbaar lijkt de winter afscheid te hebben genomen, alleszins toen ik vorige week naar het Burgemeester Vande Wielestadion blue-bikete. Ik had er een afspraak met onze rechts achter Bart Goossens. De Zelzatenaar ontpopte zich als een gedreven gesprekspartner.

Waar en wanneer is het voetballen begonnen voor je?

Meer >

FLASH-ON: Lennert De Smul

DE VISSENDE VOETBALLER

De tweede seizoenshelft is begonnen en de dagen beginnen langer te worden. Dit gaf me de moed om vorige week naar het Burgemeester Vande Wielstadion te fietsen. De alliteratie in de titel doet vermoeden dat dit een zoveelste aflevering van Suske en Wiske is, maar niets is minder waar. Het gesprek met de meest recente aanwinst van SK. Deinze is een zeer aangenaam en amicaal interview geworden, een zoveelste Flash On die dit jaar ongetwijfeld nog enkel opvolgers krijgt. Lennert De Smul heeft zich als een zeer joviale en aangename gesprekspartner ontpopt.

Meer >

FLASH-ON: Sfeergroep 818

WIJ WILLEN GRAAG NIEUWE EN JONGE SUPPORTERS VOOR ORANJE-ZWART AANTREKKEN

Koning Winter heeft zijn intrede gedaan en ik heb het geweten, maar dat verhinderde me niet om door sneeuw en wind naar een andere plaats van afspraak dan gewoonlijk te blue-biken. Vorige zondag net voor de middag fietste ik naar de gezellige frituur Bolero op de Markt te Deinze om er 4 actieve leden van de sfeergroep 818 aan het woord te laten.

Kristof Cocquyt, Jonas Gilis, Bernard Vermeulen en Jan Mertens, waar staat de sfeergroep 818 voor?

Meer >

FLASH-ON: Yves Van den Hove

SK. DEINZE: VOETBAL, MAAR MEER DAN VOETBAL ALLEEN

Vorige week vrijdag viel het goed mee om naar het Burgemeester Vande Wielestadion te blue-biken. De weersomstandigheden hielden het midden tussen een redelijk milde herfst en een aankomende winter. In het perslokaal ontmoette ik voor de 2de opeenvolgende maal geen speler, maar wel Yves Van den Hove. Het werd een heel interessant en openbarend gesprek.

Meer >

FLASH-ON: Seppe Brulmans

MEESTER SEPPE EN BILZEN – DEINZE EEN GESLAAGE COMBINATIE

Alhoewel de herfst reeds z'n intrede heeft gedaan, belette mij dit niet om een 10-tal dagen geleden naar het Burgemeester Vande Wielestadion te blue-biken. Traditiegetrouw installeerde ik me in het scheidsrechterslokaal en kon ik er dit keer Seppe Brulmans aan de tand voelen. Hij vertelde me ronduit over hoe voetbal zijn leven is geworden.

Wel Seppe, hoe is het allemaal begonnen voor je begonnen?

Meer >

FLASH-ON: Youssef Challouk

IK HEB LEREN VOETBALLEN OP STRAAT, OP HET PLEINTJE MET DE GASTEN

Een 2de maal dit seizoen reed een blue-bike me naar het Burgemeester Vande Wielestadion. De weersomstandigheden leken me zeer gezind en ik vond heel snel mijn gesprekspartner na de training. Ik had een zeer aangename en openbarende babbel met Youssef Challouk, die me ronduit vertelde over hoe hij het voetbal ziet en welke plaats het in zijn leven inneemt.

Je lijkt me een rasechte Belg en Vlaming, maar je naam verraad een andere origine?

Meer >

FLASH-ON: Arne Vandecasteele

VAN KLASSIEK GESCHOOLD GITARIST TOT ROCK AND ROLL, VAN BASKETTER TOT VOETBALLER

Mijn bleu-bike begint het terug gewoon te worden om me naar het Burgemeester Vande Wielestadion te voeren. Voor een 2de maal dit seizoen maakte ik die trip in het kader van Flash On en ditmaal voelde ik één van de youngsters, die met aandrang en enthousiasme aan de deur van het fanionelftal kloppen, aan de tand. Verdediger Arne Vandecasteele vertelde heel wat boeiende dingen die het leven van een 18-jarige beroeren.

Meer >

FLASH-ON: Olivier Romero Gomez

VAN VERDEDIGER TOT AANVALLER EN ASSISTS ZIJN EVEN BELANGRIJK ALS DOELPUNTEN ZELF

Na een mooie zomer, die lang nog niet voorbij is en een voor vele welverdiende rust beginnen de voetbalmicroben stilaan terug te kribbelen. Voor een 14 dagen blue-bikete ik voor een 1ste maal dit seizoen, in het kader van Flash On, terug naar met Burgemeester Vande Wielestadion. In het vertrouwde interviewlokaal kon ik een nieuweling in de oranje-zwarte kleuren strikken voor een heel leuke babbel. Olivier Romero Gomez ontpopte zich tot een uitermate vlotte gesprekspartner.

Meer >

Pagina's