De officiële clubsite

Nieuws

Inkomende transfers: Jean-Christophe Vergerolle & Jonathan Wilmet

KMSK Deinze heeft zich versterkt met 2 bijkomende spelers: 
 
Jean-Christophe Vergerolle (Parijs, 12 juli 1985) is een Franse verdediger die vorig seizoen bij RAEC Mons speelde en daarvoor bij FC Brussels. Hij kwam in januari 2013 over van Sporting Charleroi, zijn eerste Belgische club. Jean Christophe kreeg zijn opleiding bij Strasbourg en proefde van het Franse topvoetbal bij oa. Guingamp en Arlès-Avignon.
Hij tekende een contract voor 1 jaar.  
 
Jonathan Wilmet (Ottignies-Louvain-la-Neuve, 7 januari 1986) is een Belgische aanvallende middenvelder die de jeugdreeksen van het Franse RC Lens en het Engelse Nottingham Forest doorliep. Hij startte zijn profcarrière bij Willem II. In januari 2008 vertrok hij naar de toenmalige, Belgische eersteklasser Sint-Truiden. Via omzwervingen bij KV Mechelen, waar hij een vaste waarde werd in de hoogste afdeling, en KVC Westerlo in de Tweede Klasse, kwam hij in augustus 2013 bij eersteklasser KV Oostende terecht. In januari 2015 werd Wilmet voor een half jaar uitgeleend aan Waasland-Beveren, met optie op een vast contract voor twee seizoenen. Nu is er een terbeschikkingstelling tussen Waasland Beveren en KMSK Deinze voor 1 seizoen. 
 
Welkom Jean Christophe & Jonathan bij KMSK Deinze!
 

Overlijdensbericht Noah Buysse en Sheribane Shkodra

KMSK Deinze wil langs deze weg haar medeleven betuigen aan de familes van spelers Jaric Buysse en Donjet Shkodra.
 
Jarric en Alexandra dienden veel te vroeg afscheid te nemen van hun zoontje Noah. 
 
Eerder deze week verloor Donjet zijn mama Sheribane Shkodra 
 
Het bestuur, de spelers en alle medewerkers van de club wensen beide spelers, hun familie en vrienden veel sterkte bij dit grote verlies.
 
Er zal morgen voor de wedstrijd tegen K. Lierse SK. 1' stilte in acht genomen worden en de spelers zullen met een rouwband aantreden.
Downloads: 

Pagina's