De officiële clubsite

Nieuws

Inkomende transfer: Lennart Mertens

KMSK Deinze heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Lennart Mertens.
 
Het neemt de topschutter van seizoensrevelatie in vierde klasse SC Dikkelvenne over. Lennart Mertens genoot ruime belangstelling van tal van clubs maar koos voor KMSK Deinze. Hij scoorde dit seizoen 13 maal voor de geel-blauwen. 
 
De 1m88 grote Mertens genoot zijn jeugdopleiding bij KSV Sottegem waar hij in het seizoen 2009-2010 kwam piepen bij de grote jongens. Dat seizoen speelde Deinze in derde nationale tegen KSV Sottegem waar Mertens in de A-kern kwam. Daarna verhuisde hij naar RC Bambrugge dat toen uitkwam in 1e provinciale. Voor het seizoen 2012-2013 kwam bij op de Hofkouter van Dikkelvenne terecht. Bij de ambitieuze Gaverse formatie kwam hij tot 38 doelpunten in 53 wedstrijden op twee seizoenen en promoveerde naar Bevordering. Dit seizoen staat Dikkelvenne dus nog steeds op de leidersplaats en zette Lennart de netten reeds 13 maal bol.
 
Hij koos uiteindelijk voor KMSK Deinze en tekende een contract voor twee seizoenen met optie voor een bijkomend seizoen. 
 
Welkom bij SK Deinze Lennart!
 
Petro Depraetere

Overlijdensbericht Lucien Dhont

Met droefenis vernam KMSK Deinze het overlijden van Lucien Dhont.
 
Lucien was trouwe supporter van SK Deinze.
 
Zijn uitvaart heeft plaats op zaterdag 30 januari om 11u in Astene.
 
Het bestuur, de spelers en alle medewerkers van de club wensen zijn familie en vrienden veel sterkte bij dit grote verlies.
 
Downloads: 

Pagina's