De officiële clubsite

Footdinner KMSK Deinze - KSK Heist

HET LAATSTE FOOTDINNER VAN 2019

Zaterdag 14 december spelen we onze laatste thuismatch van 2019 tegen KSK Heist, zie het als een pre-kerst en pre-oudejaar met nen typisch Vlaamse klassieker op het menu, spelers die gebrand zijn om jullie nog eens te verwennen, terug 6 matchbalsponsors, 1 dagsponsor Van Marcke en als toetje komt charmezanger Jenss het FootDinner afsluiten!! Wil je ook deze topavond beleven schrijf je dan zeker SNEL IN via onze website. 
 

OP HET MENU

APERITIEF
Uitgebreide receptie met talrijke hapjes verzorgd door Happetijt vergezeld met een glaasje cava van de firma Rabotvins

HOOFDGERECHT
Vlaamse stoverij verzorgd door Restaurant Halifax met verse frietjes, salade/tomaten

DESSERT
Gebakjes van bakkerij Aernoudt, Luc Decorte

TIJDENS DE RUST
Koffie, Gebakje, Filliersdruppel

€50 ALL-IN
Waters, frisdranken, pilsbier en wijnen caves St.-Amand tot 19u45
Vip-tribunekaart: €15 voor niet-abonnees
Inschrijven uiterlijk tot woensdag 11 december 12 u.

RESERVEER HIER

CHARMEZANGER JENSS
We sluiten ons laatste FootDinner af met een gratis optreden in de VIP-Lounge van charmezanger Jenss (vanaf 22u). Bekijk zijn facebook


DE SPONSORS

DAGSPONSOR VAN MARCKE
Badkamers, keukens, verwarming en duurzame energie voor iedereen. Bij Van Marcke vind je inspiratie, advies en kwaliteitsproducten voor elke smaak en budget.
.
Bekijk hun website

CRTC BOUWMATERIALEN
CRTC Bouwmaterialen is terug sponsor, na 2 x dagsponsor geweest te zijn nu matchbalsponsor, WOW merci voor het vertrouwen. CRTC doet in bouwmaterialen en heeft een ruim assortiment aan oude recuperatie stenen op kolen gestookt, recuperatie dakpannen, recuperatie vloertegels. Gelegen op Vaart Rechteroever.

Bekijk hun website

SADEL STAINLESS STEEL
Uw voorraadhouder voor inox in de kwaliteiten 1.4307/304L en 1.4404/316L. Het gamma bevat buizen, fenzen, lastfittingen, draadfittingen, stafstaal en platen.
.
Bekijk hun website

EL-VEKO OF VERHEGGE KOEN
Elektriciteitswerken, huishoudtoestellen, Ventilatie, Warmtepompen, Verlichtingsprojecten, Elektrische verwarming, Automatisatie, Onderdelen en onderhoudsprodukten van diverse merken

Bekijk hun site

HAPPETIJT
Sarah Geirnaert ofwel Happetijt maakt heerlijke hapjes en tapasschotels die je als bedrijf kan bestellen voor je evenementen, ook kan je bij Sarah terecht voor een lunch of meeneem schotels. Ga eens langs en doe ze de complimenten Kortrijksesteenweg 35 bus 2, 9800 Deinze.

Bekijk haar site


SUPPORTERSCLUB DE BLUSSERS
Al 40 jaar krijgen we ongelofelijke steun thuis en op verplaatsing van deze supportersclub met thuisbasis Café Aubisque in Deinze.


Bekijk hun facebookDE JANS

DE JANS. Sanitaire installaties, waterbehandeling, ventilatie, platte daken in epdm of roofing, koper en zink-werken. In deze vakgebieden leveren Steve en Johny samen met 8 deskundige technici een goede kwaliteit en service.


Bekijk hun site

Wil je ook mee op het heilige gras en op de foto? Dan is het niet te laat! Laat Frederik weten dat je interesse hebt en dan presenteren we jouw bedrijf in de reminder mail en in de volgende FootDinner mail met foto en logo.

MATCHBAL SCHENKENVORIGE MATCH

KMSK Deinze - Patro Eisden 3-0
Bekijk het fotoverslag op facebook

Bekijk het videoverslag.
https://www.facebook.com/kmskdeinze/videos/2677912628935179/

website door GRAMMA