De officiële clubsite

HNB Arnaud De Greef: "Focus op de competitie"

SK Deinze verteerde in de voorbije dagen de uitschakeling in de beker van België tegen AS Eupen. De nummer twee uit de eerste amateurklasse verloor met 1-3 van de nummer elf uit de Jupiler Pro League en kan zich nu weer volop op de competitie richten.

Vanavond trekken de oranjehemden naar ASV Geel dat op de voorlaatste plaats staat. “Het was geen schande om van AS Eupen te verliezen”, reageert aanvoerder Arnaud De Greef.
“De Oostkantonners kwamen met een op papier versterkte B-ploeg aan de aftrap maar hierin zaten ook allemaal profs die zich voor hun coach wilden bewijzen. Danijel Milicevic maakte met zijn traptechniek mee het verschil. Het was vooral jammer dat we twee doelpunten op een hoekschop en één eigen doelpunt incasseerden. De manier waarop we de boot ingingen deed meer pijn dan de nederlaag zelf. We kijken positief terug op de bekercompetitie waarin we een lange weg aflegden en landskampioen Club Brugge uitschakelden. We zullen niet ieder seizoen met zo'n fraai bekerparcours kunnen uitpakken.”
“De focus ligt nu voor 200 procent op de competitie waarin wij op z'n minst onze tweede plaats moeten verstevigen. We willen in de uitmatch bij SV Geel en de thuiswedstrijd tegen FC Dender zes op zes behalen. Wij zijn dit aan onszelf verplicht na het 0-0 gelijkspel van vorig weekend tegen SK Heist. We willen met een goed gevoel de winterstop intrekken en op stage naar Spanje vertrekken. Ik denk niet dat het een probleem zal vormen om de batterijen weer op te laden. Het is de derde wedstrijd in één week maar onze kern is voldoende ruim.” (jp)

(HNB zat. 8/12/2018)

website door GRAMMA