De officiële clubsite

Nieuws

Spelers brachten bezoek aan Kinderafdeling St-Vincentius Ziekenhuis

Spelers KMSK Deinze en vzw Stisa delen cadeautjes uit aan zieke kinderen

De kinderafdeling van het Sint-Vincentiusziekenhuis kreeg woensdagmiddag het volledige elftal van KMSK Deinze over de vloer. De spelers kwamen er cadeautjes van de vzw Stisa uitdelen aan zieke kinderen.
Woensdagmiddag werd de training van KMSK Deinze vervangen door een bezoek aan het ziekenhuis van Deinze. Het initiatief kwam er op vraag van trainer David Gevaert. “Onze spelers hebben een voorbeeldfunctie en het is belangrijk dat ze ook sociaal engagement tonen”, zegt de trainer. “Als profvoetballer ben je vaak bezig met gezondheid, maar men moet beseffen dat het niet altijd evident is om gezond te blijven. Vandaar dit bezoek aan het ziekenhuis, iets wat we in de toekomst nog meer willen doen, ook in andere zorginstellingen zoals rusthuizen.”

Een van de kinderen die bezoek kreeg, was Achiel Balcaen uit Petegem, met zijn drie jaar een van de jongste supporters en jeugdspelers van KMSK Deinze. Zijn grootvader André onderhoudt al enkele jaren de terreinen in het stadion. “Achiel ligt al sinds zaterdag in het ziekenhuis met een beginnende longontsteking en klierkoorts. Een vervelende periode maar dit bezoek maakt hem blij”, zegt André

 

Supportersbussen naar Lierse-Kempenzonen!

Zaterdag trekt KMSK Deinze op de 5de speeldag naar Lierse Kempenzonen de ambitieuze 'Pallieters' zagen hun start compleet de mist ingaan. 

Ze staan troosteloos laatste met 0 punten uit de eerste 4 speeldagen. Wij kenden een perfecte start met een foutloos parcours met toch al een uitwedstrijd bij RWDM en een thuiswedstrijd tegen ons 'zwarte beest' RFC Seraing achter de rug. We trekken dan ook met het volste vertrouwen maar ook met het nodige respect naar Lierse Kempenzonen komende zaterdagavond. 

Voor deze uitwedstrijd zullen er opnieuw twee supportersbussen richting Lier rijden. Naast de bus van Supportersclub De Blussers legt ook 'Sfeergroep 818' een bus in. De inschrijvingen lopen vlotjes binnen maar er kunnen gerust nog mensen mee met beide bussen. Hoe vlugger je inschrijft hoe beter dat maakt de organisatie gemakkelijker laten ze weten.

Alle info over hoe in te schrijven en waar en wanneer vertrek kan je hieronder nog eens nalezen:

 

Supportersclub De Blussers

Inschrijven bij Geert (0494 77 54 38) in Café Aubisque of bij Luc De Wulf (0479 80 47 00)

Kan ook bij Twoine Verlinden via de facebookpagina van De Blussers 

Vertrek: 17u45 aan het Lokaal Café Aubisque - Gaversesteenweg 9800 Deinze 

 

Sfeergroep 818

Inschrijven bij Kristof (0476 38 45 80)  inschrijving geldig na overschrijven van €10 met vermelding 'Lierse' op rek. BE21 0358 8900 1203 van 818.

Vertrek: 18u Chloë's Lounge en Tapas - Markt 68 - 9800 Deinze 

 

Supportersbussen naar RWDM

Zaterdagavond speelt KMSK Deinze een eerste topper. We gaan op bezoek bij RWDM. De Brusselaars tonen net als KMSK Deinze de nodige ambitie om de play-offs te spelen op het einde van het seizoen. Daar is ook de transferpolitiek en de vroege trainerswissel (Frederik Vanderbiest verving Drazen Brncic) een bewijs van. 

Er rijden 2 bussen richting Molenbeek zaterdagavond. Eentje vertrekt op de hoek van de Gaversesteenweg en de Poelstraat aan Café Aubisque dat is de bus van Supportersclub De Blussers

Ook Sfeergroep 818 doet een bus voor deze verplaatsing zij vertrekken op de Markt. Dit aan Chloë's Lounge- Tapas. 

Hieronder nog eens alle info:

Supportersclub De Blussers

Inschrijven: Geert: 0494 77 54 38

Vertrek: 18u15 - Café Aubisque - Gaversesteenweg -  9800 Deinze.

 

Sfeergroep 818

Inschrijven: Kristof op 0476 38 45 80 door €10 over te maken op rek. nr:  BE21 0358 8900 1203 van 818 

Vertrek: 18.00 uur - Markt 68, 9800 Deinze - Chloë's Lounge & Tapas

 

Ga mee naar Molenbeek en schreeuw onze jongens naar een 9 op 9!!! 

 

 

Supportersbus De Blussers naar K. Rupel Boom FC

Volgende zondag legt supportersclub 'De Blussers' zoals alle andere seizoenen opnieuw een bus in naar alle uitwedstrijden. 

Het principe blijft hetzelfde inschrijven kan op de gekende adressen en telefoonnummers. We geven het toch nog eens mee het kan in het lokaal Café Aubisque bij Geert op 0494.77.54.38 of bij Luc De Wulf op 0479 80 47 00. De bus vertrekt zondag omstreeks 13.30 uur aan het Lokaal Café Aubisque, Gaversesstw 9800 Deinze.

Ook inschrijven bij Twoine Verlinden kan via de Facebookpagina van De Blussers.

Pagina's

website door GRAMMA