De officiële clubsite

Schoon Matchke: Verbroedering Geel

Het koersseizoen is begonnen. Ook ten huize Van Steenpuiste zijn ze er klaar voor. Woensdag is er de start van Nokere Koerse op de markt en gewapend met een nieuwe poepchique camera zal Gerard plaatjes schieten van zijn favorieten. Bijna wordt het voetbal van vanavond vergeten. Er zijn nochtans genoeg ‘triggers’ aanwezig. Francine heeft een knalgeel jurkje gekocht bij John’s Boetiek en vanmiddag kreeg manlief nog een gele kaart voor een ongewenst intimiteitje in de keuken. Buiten staat een gele tuinkabouter met een vermanende middelvinger...

- Ventje, hoe verre staan de werken op SK Deinze? De verlichtinge en de zittribune moesten zeker wel aangepakt worden veur de license? Want achter de 0-2 op RWDM moeten we wel vooruit kijken hé!

- Wijveken, we staan los tweede, we pakken 9 op 9 en onze keeper, in ‘t geel, houdt de nul, al drie keer op rije! En jaja, ons vier lampadeirkes zijn serieus versterkt, mee luxlampen van vree veel watt! En woensdag is’t Nokere Koerse, schat, start hier op de markt! De twee “Poelekes” tegen mallekaar!

- Yes! Ik wil op de foto mee Mathieu én mee Remco! Ik zal die vedetten wel vinden in ‘t rennerskwartier veur dan ze starten! Die gasten zullen da bergske in Nokere op ‘vliegen’, echt waar! Maar Gerard, straks moeten we naar de footlunch op SK Deinze, mee aan de kookpot die leuke madam van “Komen eten” en “Skye is the Limit”, Marianne De Nil.

- Ik ben helemaal gereed, Francine! Hopelijk zit mevrouw Natalia Druyts uit Geel in de tribune, ik ben zot van haar lange... euh, wimpers! Halleluja! Ik zou wel ne keer willen ‘verbroederen’...

- Pas maar op, sloebere, twee keer geel is rood!!! (ra)

website door GRAMMA